Βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας στο περιθώριο της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, ανώτατα στελέχη, επικεφαλής φορέων, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και μέλη της ΕΕΔΕ. Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Κ. Λαμπρινόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής, Α. Ρούλιας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η European Management Association, μέσω του εκπροσώπου του ΔΣ, καθ. Pranas Zukauskas, βράβευσε την ΕΕΔΕ για τα 50 χρόνια προσφοράς της.

Τιμητική διάκριση για τα 50 χρόνια της ΕΕΔΕ, επέδωσε στον πρόεδρο της Εταιρίας και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στην επιχειρηματικότητα οι Κ.Κυριακοπούλου, Α. Μπακατσέλος, Θ. Παπαλεξόπουλος, Τ. Αθανασόπουλος, Π. Βουρλούμης, Μ. Εφραίμογλου, Μ. Νειάδας, Ι. Λαδόπουλος.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους πρώην Προέδρους της ΕΕΔΕ, Μ. Νειάδα, Ε. Κοντογιώργη, Α. Κυριαζή, Φ. Στράτο, Δ. Γ. Μαύρο, Ν. Εμπέογλου και Λ. Παναγιωτοπούλου, καθώς και στους δύο πρώτους εκλιπόντες προέδρους και ιδρυτές της ΕΕΔΕ, Χ. Στράτο και Δ. Κυριαζή.

Τιμήθηκαν ακόμα, οι διατελέσαντες Γενικοί Διευθυντές της ΕΕΔΕ, Ν. Καρακουλάκης, Γ. Χαστάς, Ά. Μαγδαληνός, Λ. Μπέλτσιος, Π. Κουμάντος, Η. Γεωργόπουλος, Π. Σεϊτανίδης, ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος, Γ. Κούκουλας, καθώς και ο σημερινός Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, Α. Ρούλιας.

Τιμητική διάκριση επεδόθη ακόμα στον Γ. Γραμματίδη, πρόεδρο του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου για τα 80 χρόνια προσφοράς του Επιμελητηρίου, καθώς και στον Ν. Εμπέογλου, πρόεδρο του ALBA, για τα 20 χρόνια του οργανισμού.