Την Τρίτη 17 Μαΐου παρουσιάστηκε επίσημα από τον όμιλο Fourlis το νέο Logistic Center της Trade Logistics SA, έκτασης 25.000 τμ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του τρέχοντος έτους και αποτελεί το πλήρως αυτοματοποιημένο κέντρο διαλογής, διανομής και αποθήκευσης της Intersport και της The Athlete’s Foot.

Πρόκειται για την καρδιά του συστήματος εξυπηρέτησης πελατών της Intersport στις 4 ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται και εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των 120 φυσικών καταστημάτων, όσο και των 5 e-shops της εταιρείας.

Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα διάθεσης προϊόντων online -24ωρη αποστολή eshop παραγγελιών προς τα καταστήματα για click and collect και στα κύρια αστικά κέντρα για home delivery- καθώς και offline- γρήγορη αποστολή και αναπλήρωση των εμπορευμάτων, αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική αποθήκη. Μέσω ενός «show & tell», οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το «Omnichannel Δίκτυο Intersport Νέας Γενιάς».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του ομίλου Fourlis, ανέφερε: «Η επένδυση αυτή είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών σκέψης και σχεδιασμού και θα ισχυροποιήσει τον όμιλό μας, βοηθώντας μας να ανταπεξέλθουμε στις νέες, απαιτητικές συνθήκες της αγοράς».