Το Technology & Innovation Hub στην Πάτρα εγκαινίασε η PwC Ελλάδας. Η τελετή εγκαινίων που σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη των νέων γραφείων της PwC στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Technology & Innovation Hub.

Στο πλαίσιο του Technology & Innovation Hub θα αναπτυχθούν μεγάλης εμβέλειας projects, τα οποία αφορούν και στην υλοποίηση έργων τόσο ιδιωτικού όσο και δημόσιου χαρακτήρα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Κυριάκος Ανδρέου, Αναπληρωτής Διευθύνων σύμβουλος και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της PwC Ελλάδας, δήλωσε ότι το PwC Technology & Innovation Hub αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία και προπομπό εξελίξεων, καθώς εντάσσεται σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας που προβλέπει τη δημιουργία αντίστοιχων γραφείων – δορυφόρων σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος ανέφερε ότι το γραφείο στην Πάτρα αποτελεί οδηγό για τη δημιουργία του ελληνικού PwC Experience Center το οποίο θα λειτουργήσει σύντομα στην Αθήνα.