Το δίκτυο της kiosky’s συγκέντρωσε σπάνιο ιστορικό αλλά και σύγχρονο φωτογραφικό υλικό, με πρωταγωνιστές τα περίπτερα, τους περιπτερούχους αλλά και τους πελάτες τους. Παράλληλα με την έκδοση του επετειακού λευκώματος εξελίσσονται και άλλες ενέργειες στο πλαίσιο του εορτασμού των 101 χρόνων περιπτέρου, όπως ενημερωτικά φυλλάδια για το καταναλωτικό κοινό, με την ιστορία κι εξέλιξη των περιπτέρων και ολοήμερα ανοικτά events, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Ιούλιο, σε διάφορους Δήμους της Αθήνας.

 EASYJET – UNICEF
H easyJet ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τη UNICEF, με την ονομασία «Change for Good» και θα ξεκινήσει στα αεροσκάφη της easyJet από τις 2 Ιουλίου. Κάθε επιβάτης θα έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει στις ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό, για να βοηθήσει παιδιά από όλο τον κόσμο και να υποστηρίξει τον σκοπό.

ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
Η Ρετσίνα Μαλαματίνα μέσα από τη σελίδα της στο facebook, προσκαλεί τους φίλους της να παίξουν το «Κυνήγι της κρυμμένης φιάλης Ρετσίνας Μαλαματίνα». Βρίσκοντας τα κρυμμένα μπουκάλια και καθώς ο χρόνος λιγοστεύει, οι παίκτες με τα μεγαλύτερα σκορ θα κερδίσουν 3 iPad και άλλα δώρα.