Ο Γρηγόρης γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας και δημιουργεί ένα επετειακό θερμός για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, βάζει στο επίκεντρο παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και φροντίζει να τους παρέχει το γεύμα στα σχολεία που φοιτούν.

Σε αυτό το εγχείρημα, μπορούν να συμβάλλουν και οι καταναλωτές, καθώς μέρος των εσόδων από κάθε αγορά του επετειακού θερμός, θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» και «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», έτσι ώστε να στηρίξουν τα σχολικά γεύματα για το έτος 2022-2023.

Το θερμός σχεδίασε η Μαίρη Συνατσάκη και έχει την υπογραφή Mairiboo x Γρηγόρης. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, τα οποία διατηρεί για πολλές ώρες στην ιδανική θερμοκρασία.

Ταυτόχρονα είναι eco-friendly, καθώς ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν πλαστικά είδη μίας χρήσης, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, regular και large, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και στις online παραγγελίες στο gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.