Χθες παρουσίασε τη νέα μονάδα παραγωγής μαργαρίνης στο Ρέντη

Στην νέα παραγωγική μονάδα θα παράγονται πλέον τα προϊόντα Βιτάμ, Becel, Pro-Activ, Super Fresco και Άλτις Soft. Mε τη νέα επένδυση δημιουργούνται 120 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες 850 στη χώρα μας.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας Σπύρος Δεσύλλας «με την έναρξη της λειτουργίας της νέας μονάδας μαργαρίνης εγκαινιάζεται και η παραγωγή τροφίμων της Ελαΐς–Unilever Hellas στο χώρο αυτό, στον οποίο μέχρι τώρα κυρίαρχη θέση είχαν τα προϊόντα οικιακού καθαρισμού. Με την επένδυση, συνολικού ύψους 14 εκατ. ευρώ, επεκτείνεται η παραγωγική βάση της εταιρείας στο Ρέντη, ενώ το συγκεκριμένο εργοστάσιο εκσυγχρονίζεται και ενδυναμώνει τη θέση του στο δίκτυο παραγωγικών μονάδων της Unilever διεθνώς».

O Γρηγόρης Αντωνιάδης, Vice President, National Communications και Media Director της εταιρείας, στις δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων τη στρατηγική επιλογή της Unilever να εντείνει την επένδυσή της στην Ελλάδα, να κρατήσει την ανταγωνιστικότητά της, αλλά και να αυξήσει τα μερίδιά της. Στο πλαίσιο αυτό όπως δήλωσε, η εταιρεία μείωσε συνολικά τον τελευταίο χρόνο τις τιμές των προϊόντων της κατά περίπου 8%. Παράλληλα τόνισε ότι στη νέα παραγωγική μονάδα στο Ρέντη θα προστεθούν και νέα προϊόντα από το 2011, ενώ αναβαθμίζεται και το εργοστάσιο της εταιρείας στο Σχηματάρι.