Σε Ιρλανδία και Λονδίνο, μετά τη συγχώνευση με τη Hailo
Το mytaxi ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αγορές της Ιρλανδίας και του Λονδίνου, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσής του με τη βρετανική εφαρμογή ταξί Hailo.

Με την επέκτασή του αυτή, το mytaxi εδραιώνει την παρουσία του στη διεθνή αγορά μεταφορών και ενισχύει τη θέση του ως κορυφαία εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης ταξί στην Ευρώπη. Όπως είναι γνωστό, η mytaxi είναι η εταιρεία που εξαγόρασε πρόσφατα το Taxibeat, τη δημοφιλέστερη ελληνική εφαρμογή ταξί.

Στο πλαίσιο αυτό, οι χρήστες του mytaxi από την Ελλάδα, αλλά και από όλη την Ευρώπη, είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική κλήση και κράτηση των γνωστών black cabs στην αγγλική πρωτεύουσα. Το mytaxi προσφέρει το μεγαλύτερο στόλο οδηγών ταξί στις δύο αγγλόφωνες χώρες και είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές δημοφιλείς πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Εκτός από το Λονδίνο και το Δουβλίνο, οι χρήστες του mytaxi μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να καλέσουν ταξί στη Ρώμη, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη, τη Βιέννη, τη Βαρσοβία, τη Στοκχόλμη και τη Λισαβόνα.