Στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας επεκτείνεται ο όμιλος V+O με την ίδρυση της V+O North Macedonia. Το νέο γραφείο θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και συμβουλευτικής σε διεθνείς και εθνικές εταιρείες, μάρκες, αλλά και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής επικοινωνίας, media relations, public affairs, stakeholder engagement και διαχείριση κρίσεων. Επικεφαλής του γραφείου αναλαμβάνει η Adela Gjorgjioska, με προηγούμενη εμπειρία σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων σε Λονδίνο και Στρασβούργο, καθώς και στο Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας ως Σύμβουλος Επικοινωνίας. Έτσι, ο όμιλος αποκτά πλέον παρουσία σε συνολικά 7 χώρες, απασχολώντας περίπου 150 στελέχη και εξυπηρετώντας περισσότερους από 190 πελάτες.

«Ο συνδυασμός του υψηλού επιπέδου των στελεχών της τοπικής ομάδας, μαζί με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του ομίλου V+O στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σχήμα», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου V+O, Γιάννης Ολύμπιος.