Με δύο νέα καταστήματα
Η ελληνική εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο με 2 νέα καταστήματα στη Λεμεσό.

Η γνωστή αλυσίδα καθαριστηρίων εγκαινίασε την παρουσία της στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, επιλέγοντας σημεία «κλειδιά» στην πόλη για τα νέα της καταστήματα όπως η Μέσα Γειτονιά και η Σκλαβενίτης Υπεραγορά Colombia. Η παρουσία της Drops Laundry στην Κύπρο σηματοδοτεί το άνοιγμα της εταιρείας σε νέες αγορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Drops Laundry, Θεοδόσης Αλεξόπουλος, δήλωσε: «H Κύπρος αποτελεί για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας σε μια χώρα που αγκαλιάζει τις καινοτόμες προσπάθειες και οι πολίτες της οποίας ξέρουν να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν την ποιότητα στις υπηρεσίες που λαμβάνουν».

Η Drops Laundry αναπτύσσει καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες στην αγορά της, όπως το care plus για βαθιά φροντίδα στα ρούχα, το kids care για τα ευαίσθητα ρούχα μωρών και νηπίων, το white care για λευκά, ειδικό καθαρισμό για επίμονους λεκέδες, υπηρεσίες επιβράβευσης πελατών, πολιτικές κοινωνικής ευθύνης κ.α.