Τα BoxNow lockers, με μότο «Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ», εγκαινιάζουν την πρώτη, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, υπηρεσία αυτόματης παράδοσης δεμάτων στην Ελλάδα. Τα BoxNow Lockers είναι μηχανήματα παραλαβής δεμάτων από online παραγγελίες σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους 24/7 χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Έχοντας ήδη τοποθετήσει BoxNow lockers σε περισσότερα από 300 σημεία της Αθήνας, η BoxNow ανακοινώνει την Πάτρα ως το δεύτερο αστικό κέντρο στο οποίο επεκτείνεται. Οι επόμενες πόλεις που θα υποδεχτούν τα BoxNow lockers είναι η Θεσσαλονίκη και η Τρίπολη, μέσα στον Απρίλιο και τον Μάρτιο, ενώ προχωρούν οι εγκαταστάσεις BoxNow lockers σε οκτώ ακόμη αστικά κέντρα – Θήβα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άργος, Ναύπλιο, Πύργο, Αίγιο και Καλαμάτα.

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της εταιρείας προβλέπει, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, την κάλυψη του 80% της ηπειρωτικής Ελλάδας, με την τοποθέτηση τουλάχιστον 1.500 BoxNow lockers.