Για τέταρτη συνεχή φορά
Ο Γιάννης Φρέρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (Γέφυρα ΑΕ), εξελέγη για τέταρτη συνεχή φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Επικοινωνίας (EACD – European Association of Communication Directors).

Κατά τη διαδρομή του εντός της Ένωσης, ο Γιάννης Φρέρης υπήρξε συντονιστής της στην Ελλάδα από το 2008, ιδρυτής και πρώτος επικεφαλής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EACD σε κεντρικό επίπεδο και εξελέγη για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. το 2012. Η Γενική Συνέλευση της EACD έλαβε χώρα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο του European Communication Summit 2018.

Πρόεδρος εξελέγη ο Hans Koeleman, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Royal KPN N.V., ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον -επίτιμο πλέον Πρόεδρο- Herbert Heitmann, εκ των ιδρυτών της EACD. Ο H. Heitmann έχει σταδιοδρομήσει σε παγκόσμιους ομίλους όπως SAP, Shell και Bayer. H EACD συγκεντρώνει στους κόλπους της διευθυντικά στελέχη επικοινωνίας των γνωστότερων διεθνών και ευρωπαϊκών ομίλων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ευρώπη.