Διοργανώνονται, για πρώτη χρονιά, από το Marketing Week της Boussias, τα UX|CX Awards, τα οποία φιλοδοξούν να γίνουν το σημείο αναφοράς για όσους δημιουργούν ψηφιακές εμπειρίες πελάτη, θέτοντάς τον στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή του οργανισμού. Μέσα από τον διαγωνισμό θα αναδειχτεί η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα πρωτοβουλιών που αφορούν τη στρατηγική, τις πρακτικές και τις λύσεις στο user experience και customer experience.

Τα βραβεία διαρθρώνονται σε τρεις βασικές ενότητες: «UX/ CX Transformation & Strategy per Industry», «CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle», «Best Use of Digital CX solutions & UX Implementations».

Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν αφενός τα βραβεία Platinum και, αφετέρου, τους τίτλους της χρονιάς -«UX|CX Agency of the Year» και «UX|CX Brand of the Year». Στο www.cxawards.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής και να υποβάλουν online υποψηφιότητα έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.