Έως τις 5 Αυγούστου θα δέχεται συμμετοχές το φετινό 28ο Golden Drum Competition, το οποίο και θα δέχεται όλα τα έργα τα οποία έχουν προβληθεί, δημοσιευτεί ή υλοποιηθεί, για πρώτη φορά, μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου 2021 και 5 Αυγούστου 2022. Agencies, διαφημιστικές, πελάτες, εταιρείες σχεδιασμού/παραγωγής, media agencies και άλλες δημιουργικές από 36 χώρες καλούνται να καταθέσουν τα έργα τους σε 4 ενότητες: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum και μια ειδική κατηγορία All Juries Section.

Φέτος, το Golden Drum επεκτείνει τη συνεργασία του με το Little Black Book, με κάθε νικητή του Grand Prix του φεστιβάλ να λαμβάνει μέρος απευθείας και δωρεάν στα The Immortal Awards (πραγματοποίηση έργων από 1η/09/2021 έως 31/08/2022).

Επίσης, καθιερώνει το Super Early Bird Fee, διαθέσιμο έως τις 20 Απριλίου, ενώ η προθεσμία για Early Bird συμμετοχή λήγει στις 10 Ιουνίου. Παράλληλα, η έκπτωση ποσότητας 10+1 ισχύει και το 2022, ενώ παρουσιάζονται και νέες δυνατότητες συμμετοχής πολλαπλών έργων στον διαγωνισμό. Τέλος, φέτος, δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής για τα agencies της Ουκρανίας.