Από Cosmote, Γερμανός, Vodafone, Nova

Με πληθώρα προσφορών και δράσεων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, σήμερα 17 Μαΐου, οι εταιρείες του κλάδου.

Mε προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλή προϊόντα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας γιορτάζουν η Cosmote και ο Γερμανός. Αποκλειστικά και μόνο για τις 17, 18 και 19 Μαΐου, οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τα sites www.cosmote.gr και www.germanos.gr, θα μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 36 άτοκες δόσεις, προηγμένα smartphones, tablets, smartwatches, ασύρματα τηλέφωνα, αξεσουάρ κ.ά.

Από την πλευρά της, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από αποκλειστικές προσφορές σε smartphones και wearables. Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το
vodafone.gr, από 16 έως 31 Μαΐου θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, σε προνομιακές τιμές με έως και 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Με προσφορά για τους νέους συνδρομητές τους γιορτάζoυν τα καταστήματα Nova. Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Nova θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις υπηρεσίες Nova2play+ και Nova VDSL σε προνομιακή τιμή, με δωρεάν τέλος ενεργοποίησης στην υπηρεσία VDSL. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μόνο για το διήμερο 17 και 18 Μαΐου, αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων Nova.