Μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30 και υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής, θα φωταγωγηθεί το δωδεκάμετρο δέντρο της μαρίνας σε μια τελετή με πυροτεχνήματα. Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ξυλοπόδαρους, κλόουν, ξωτικά, «Χριστουγεννιάτικη μπάντα με Καρυοθραύστες», ενώ face-painting καλλιτέχνες θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος καταφθάνει στη μαρίνα μέσω θαλάσσης, θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους, ενώ το μεγάλο ταχυδρομείο της μαρίνας θα συλλέγει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών τα γράμματα με τις επιθυμίες τους. Στη μαρίνα Φλοίσβου θα λειτουργούν καθημερινά η παγοπίστα για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιφάνειας 450 τ.μ., ένα Carousel 24θέσεων, καθώς επίσης ο παιδότοπος Volta Fun.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 18-19/12, 25-26/12, 1-2/01/11, καθώς και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, με πολλές θεατρικές παραστάσεις, μαριονέτες σε διάσημα παιδικά παραμύθια, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφιές, face-painting, και τον Άγιο Βασίλη.