Μόνο στο Instagram θα ξεπεράσει φέτος το 1 δισ. δολάρια
Θα ξεπεράσουν το 1 δισ. δολάρια τα διαφημιστικά κονδύλια που θα δοθούν μέσα στο 2017 για ενέργειες Influencer Marketing στο Instagram.

Όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η Mediakix για το κοινωνικό δίκτυο στο οποίο συχνάζουν πλέον περισσότεροι από 600 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, τα sponsored posts αναμένεται να φτάσουν τα 14.5 εκατ. – αύξηση 50% σε σχέση με το 2016. Η δε συνολική επένδυση στο Influencer Marketing εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 2,3 δισ. μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Περισσότερα για το Influencer Marketing μπορείτε να μάθετε στο συνέδριο Social Media Conference’17, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου με τη συμμετοχή 8 keynote ομιλητών από το εξωτερικό, μία εκ των οποίων είναι η Sedge Beswick. Η πρώην Global Senior Social Media & Community Talent Manager του ASOS και νυν Managing Director του agency SEEN Connects, θα αναλύσει το φαινόμενο Influencer Marketing, θα εξηγήσει πώς να σχεδιάζετε επιτυχημένες καμπάνιες θα μοιραστεί ενδιαφέροντα case studies και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για αυξημένο ROI.