Έντεκα βραβεία απένειμε η διοργάνωση των 5ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Υγεία» διακρίθηκε η εταιρεία DNA Sequence, στην κατηγορία «Τουρισμός» η Clio Muse Tours, στην κατηγορία «Υποδομές» οι Cosmote και Hellas Gold και στην κατηγορία «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» η Δίας ΑΕ. Επιπλέον, η Gizelis Robotics βραβεύτηκε στην κατηγορία «Μεταποίηση», η Βιολάντα στην κατηγορία «Ενέργεια – Περιβάλλον», η Neuropublic στην κατηγορία «Αγροδιατροφή» και η Marina Raphael στην κατηγορία «Μόδα».

Οι Last Mily, Owiwi και Mantis BI διακρίθηκαν στις κατηγορίες «Εφοδιαστική Αλυσίδα», «Ανθρώπινο Δυναμικό» και «Νεοφυείς Επιχειρήσεις», αντίστοιχα. Platinum sponsors ήταν οι ΔΕΗ, Attica Bank, Intrakat και Παγκρήτια Τράπεζα, Gold sponsor η EY Ελλάδος, Silver sponsor η ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ και Supporters οι ΑΒ Βασιλόπουλος, ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, Εθνική Τράπεζα, ΕΥΑΘ, Kleemann, Lamda Development και Μασούτης.