Η ActiveMedia Group διατηρήθηκε για ακόμα μία χρονιά στις πρώτες θέσεις του θεσμού των Tourism Awards 2022, με την κατάκτηση 9 συνολικά βραβείων, σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Costa Navarino και τον Δήμο Πύλου-Νέστορος κατέκτησε 3 Gold Βραβεία για το Navarino Challenge στις κατηγορίες «Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας», «Pet-friendly Environment» και «Storytelling Excellence».

Επίσης, κατέκτησε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός» για το Run Messinia, σε συνεργασία με τους Δήμους Ανατολικής Μάνης, Δυτικής Μάνης, Μεγαλόπολης, Μεσσήνης, Οιχαλίας, Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού κατέκτησε 3 βραβεία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης: 2 Silver Βραβεία στις κατηγορίες «Event Organization / Fam & Press Trips / Special Events / Major Tourism Event» και «Storytelling Excellence» και 1 Bronze στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια».

Παράλληλα, η ActiveMedia Group κατέκτησε: 1 Silver Βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις ΕΚΕ» για όλες τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποίησε και 1 Bronze στην κατηγορία «Video Content» για το περιεχόμενο που δημιούργησε για την πλατφόρμα iFIT σε συνεργασία με τη Boo Productions.