Παρά το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και το ρεκόρ των φετινών συμμετοχών, η Wizard κατάφερε να διακριθεί στα Peak Awards 2022 supported by Google. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους και συστηματική ανάλυση στις καμπάνιες και στα case studies που δημιούργησε, πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο στις πωλήσεις όσο και στο awareness.

Με συνολικά 9 βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες, στα Peak Performance Awards supported by Google, η Wizard συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 κορυφαία performance marketing agencies (στην κατηγορία <49 εργαζομένων), της Ελλάδας για το 2022.

Αναλυτικά η Wizard κατέκτησε: Gold στην κατηγορία Best Performance in Β2Β για τη Modulus SA, Silver στην κατηγορία Most Innovative Campaign για το Aegean College και στην Best Performance in Telcos & Technology για τη Modulus SA, και Bronze στην Best Use of Technology για το Aegean College, Best Use of Data για τη Modulus SA, Best Digital Multi-Channel Campaign για το Aegean College, Best Scalable Campaign για το Aegean College, Best Lead Generation Campaign για το Aegean College και Best in Retail για τη Videnov.gr.