Ο όμιλος Antenna ενισχύει την ομάδα των ανώτερων διοικητικών στελεχών του με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Βασίλη Δεληκούρα. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Δεληκούρας αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή των SVOD υπηρεσιών του ομίλου που διανέμονται στην Ελλάδα και θα αναφέρεται στον CEO του ομίλου, Bert Habets.

Ο Βασίλης Δεληκούρας διαθέτει πολυετή εμπειρία στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών και της τηλεοπτικής παραγωγής, και έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και την εμπορική διάθεση συνδρομητικών υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στην τηλεοπτική παραγωγή για την κάλυψη σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Επίσης, ο Τζον Κοτσαύτης, ο οποίος συνεργάζεται με τον όμιλο Antenna τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου για τις Pay TV και OTT υπηρεσίες του ομίλου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Ο Τζον Κοτσαύτης διαθέτει πολυετή και παγκόσμια εμπειρία σε επιχειρήσεις τεχνολογίας και ψηφιακών Μέσων.