Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων SWOT Hospitality ξεκινά συνεργασία με τη Zetland Capital Partners LLP, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο. Η Zetland Capital εμπιστεύτηκε στην SWOT Hospitality τη διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου Lindian Village πλησίον της Ακρόπολης της Λίνδου, στο νησί της Ρόδου.

Το νεοαποκτηθέν παραθαλάσσιο resort της Zetland Capital που εξαγοράστηκε από την οικογένεια Σβυριάδη, αποτελείται από 188 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας συνεργασίας, είναι μέσα από ένα πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του resort, η ένταξή του «στο δυναμικό ενός διεθνώς αναγνωρισμένου brand ξενοδοχείων και η ανάδειξή του σε κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zetland Capital, Αχμέντ Χαμντάνι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την οικογένεια Σβυριάδη η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης μας επένδυσης στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα».