Η Phaistos Networks αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη

Την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της glomex (The Global Media Exchange) με τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε η Phaistos Networks, επίσημη συνεργάτης και αποκλειστική εκπρόσωπος της glomex στην Ελλάδα.

Μέσω της πλατφόρμας της glomex, ο ΣΚΑΪ διαθέτει ήδη σε καθημερινή βάση βίντεο αποσπάσματα από ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα διαθέτει επιπροσθέτως σημαντικό video περιεχόμενο από τον τομέα της ψυχαγωγίας. H glomex είναι premium b2b video οικοσύστημα, που προσφέρει -μεταξύ άλλων- δυνατότητες για μεγιστοποιημένη κάλυψη κοινού και ενίσχυση της αξίας του περιεχομένου.

Ο ΣΚΑΪ είναι το έκτο τηλεοπτικό δίκτυο που συμμετέχει ως content provider στην πλατφόρμα της glomex, μετά την ΕΡΤ, τον Αnt1, το Open, το Star, καθώς και την Cosmote TV. Με τη συμμετοχή του ΣΚΑΪ διευρύνεται ακόμη περισσότερο σε όγκο και εύρος το video περιεχόμενο που οι publishers οι οποίοι συνεργάζονται με την glomex έχουν στη διάθεσή τους για να εμπλουτίζουν την αρθρογραφία τους, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες τους.

Ταυτόχρονα, η ενίσχυση του δικτύου της glomex με επιλεγμένους premium συνεργάτες και οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν το οικοσύστημα -native περιβάλλον, ασφάλεια, ευρεία κάλυψη- προσφέρουν στα brands νέες δυνατότητες για video διαφήμιση, που διασφαλίζουν υψηλή απόδοση και εγγυημένο brand safety.