Η free press εφημερίδα για τους πελάτες των σούπερ μάρκετ

Η bags διανέμεται μέσω σταντ, σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ των αλυσίδων AB Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, My Market, Carrefour Μαρινόπουλος, στα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος και, πρόσφατα, σε καταστήματα της αλυσίδας Αφοί Καραγιάννη, με έδρα το Γύθειο. Η bags είναι η μοναδική free press εφημερίδα αποκλειστικά για τους πελάτες των σούπερ μάρκετ και συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και σούπερ μάρκετ στη διαμόρφωση του περιεχομένου της με στόχο την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση του ρόλου της.

Μέσω της bags, που κάθε μήνα φτάνει δωρεάν σε πάνω από 100.000 αναγνώστες, οι επιχειρήσεις προϊόντων ευρείας κατανάλωσης μπορούν να παρουσιάσουν στους πελάτες τους με αμερόληπτο τρόπο και στον χώρο των αγορών, ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες για τα προϊόντα και τη χρήση τους. Την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε αντικειμενική πληροφόρηση για τον κόσμο των σούπερ μάρκετ και πληροφορίες για πτυχές της λειτουργίας των καταστημάτων, που συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η θεματολογία της περιλαμβάνει παρουσίαση των νέων προϊόντων του μήνα, γευστικές συνταγές, μεγάλα αφιερώματα αλλά και μόνιμες στήλες με προτάσεις για ψυχαγωγία, συνεντεύξεις, ταξίδια, ζώδια κλπ.