Προσφέρει πληθώρα νέων ψηφιακών υπηρεσιών.

Η Intersport παρουσιάζει το νέο της flagship κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, φέρνοντας την digital εμπειρία στα σπορ, σε ένα κτίριο 2.400τμ στην οδό Ερμού. Το νέο κατάστημα, το μεγαλύτερο της εταιρείας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή εξυπηρέτησης μέσω ψηφιακών μέσων.

Σε κάθε επίπεδο βρίσκονται ειδικά προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες για την διευκόλυνση του καταναλωτή, όπως η τεχνολογία Footscan που προσδιορίζει με ψηφιακά μέσα τον ακριβή τύπο Running παπουτσιού βάση των χαρακτηριστικών του πέλματος. Επιπλέον, ο τοίχος των παπουτσιών δίνει μέσω digital monitors πληροφορίες για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των προϊόντων, ενώ στη διάθεση του προσωπικού υπάρχουν τα personal digital tablets, προκειμένου να βρίσκουν το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή.

Τέλος, υπάρχουν σημεία «Recharging Station» για φόρτιση κινητού. Στο νέο κατάστημα δίνεται έμφαση και στο e-shopping με δύο νέες λειτουργίες για παραλαβή από το κατάστημα, «Digital Locker» για self service εξυπηρέτηση με χρήση μοναδικού κωδικού που έρχεται με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας ή «Click and Collect Service Bar» όπου ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του στο κατάστημα.

Επιπλέον, λειτουργεί και η νέα υπηρεσία «Ε-shop Κiosk» για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα από το κατάστημα για είδη και μεγέθη που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή. Αναφορικά με την πλοήγηση στο κατάστημα, κάθε επίπεδο είναι αφιερωμένο σε ειδικό κοινό με ποικιλία brands, τόσο σε ένδυση και υπόδηση όσο και αξεσουάρ και wearables.