Με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων Ελλάδος πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το 2ο πανελλαδικό συνέδριο των ζυμαρικών Μάκβελ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν στοιχεία της ελληνικής αγοράς (μέγεθος/ μερίδια/ ανακατατάξεις των brand/ θέση των s/m/ καταναλώσεις ζυμαρικών), αλλά και στοιχεία ερευνών για τις νέες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι αντιπρόσωποι και τα στελέχη τους, για τα στοιχεία που αφορούν στην εταιρεία Eurimac AE που παράγει τα ζυμαρικά Μάκβελ. Ειδικότερα, η εταιρεία θα κλείσει τη χρονιά με τονάζ 57.000 τόνους, κατατάσσοντάς τη Νο1 παραγωγό στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι δράσεις που αφορούν στην περαιτέρω ενεργειακή αναβάθμιση της Eurimac που την καθιστά 100% πράσινη εταιρεία, αλλά και η στόχευση για ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα. Ήδη η εταιρεία παράγει τα ζυμαρικά της με το νερό του Όρους Μπέλες, το οποίο μελέτες φέρουν σε πολύ υψηλή θέση ποιότητας, αλλά και αξίας. Τέλος, παρουσιάστηκε η νέα σειρά προϊόντων Μάκβελ Ολικής Άλεσης με Βρώμη, η οποία αποτελείται αρχικά από 2 κωδικούς (Σπαγγέτι Νο6/ Πένες) και έχει ήδη αρχίσει να τοποθετείται στο δίκτυο της εταιρείας.