Σειρά πρωτοβουλιών, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τα νοσοκομεία έχει ξεκινήσει ήδη από 21 Μαρτίου η εταιρεία ενέργειας Elpedison, με στόχο υποστηρίξει τους πελάτες της και την ευρύτερη κοινωνία στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του COVID-19.

Η εταιρεία προχώρησε ήδη από 21 Μαρτίου σε έκπτωση ρεύματος 5%.

Σειρά πρωτοβουλιών, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τα νοσοκομεία έχει ξεκινήσει ήδη από 21 Μαρτίου η εταιρεία ενέργειας Elpedison, με στόχο υποστηρίξει τους πελάτες της και την ευρύτερη κοινωνία στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, η Elpedison ανακοίνωσε μέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής καμπάνιας που ξεκίνησε το Σάββατο 21 Μαρτίου, έκπτωση 5% στην τιμή ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, για τουλάχιστον 1 μήνα.

Παράλληλα, προχωρά στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού σε νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, βάσει των αναγκών τους. Σε ό,τι αφορά στην προστασία της υγείας του πολίτη, η Elpedison προωθεί με πολλαπλούς τρόπους τη δωρεάν εξόφληση λογαριασμών από το σπίτι, μέσω της υπηρεσίας myelpedison, ενώ ταυτόχρονα, τρέχει ήδη στα social media στοχευμένη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», συνοδευόμενη από ειδικά σχεδιασμένο διαγωνισμό.