Στο πλαίσιο του International Summer School 2018 της EACA
Η Στέλλα Γεωργίου και ο Νίκος Δημητρακόπουλος από το Deree College, συμμετείχαν φέτος στο International Summer School 2018 που διοργανώνει η ευρωπαϊκή ένωση εταιρειών επικοινωνίας, EACA, μέσω του εκπαιδευτικού της φορέα edcom (European Institute for Commercial Communications Education).

Η συμμετοχή κατέστη δυνατή μέσω του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, το οποίο είναι μέλος της edcom. Το International Summer School διοργανώθηκε 2-6 Ιουλίου στη Βιέννη, όπου φοιτητές και νέοι επαγγελματίες διαφήμισης παρακολούθησαν workshops και διαγωνίστηκαν πάνω σε ένα κοινό brief. Στη νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού συμμετείχε και η Στέλλα Γεωργίου, μαζί με άλλες τρεις συμμετέχουσες από Γερμανία, Ολλανδία και Τσεχία.

Τo brief δόθηκε από την Alfa Romeo και η νικήτρια καμπάνια βασίστηκε στο «get the vroom», στο συναίσθημα δηλαδή που προκαλεί ο ήχος της μηχανής του sport αυτοκινήτου. Όπως ανέφερε η Στέλλα, «το summer school αποτέλεσε φοβερή εμπειρία καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας σε ένα καινούριο περιβάλλον και με την πιθανότητα να διακριθούμε σε έναν σημαντικό διαγωνισμό». Σημειώνεται ότι το Deree College είναι μέλος του Ι.Επ.