Υποβολή συμμετοχών έως 23 Οκτωβρίου
Η ΕΔΕΕ, επίσημος εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού φεστιβάλ δημιουργικότητας Eurobest, θα επιλέξει τα δύο ζευγάρια νέων δημιουργικών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό Eurobest Young Creatives Competition.

Τα Eurobest διοργανώνονται από τα Lions Festivals, στα οποία ανήκει και το φεστιβάλ Cannes Lions, και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς δημιουργικότητας, με περισσότερες από 4000 συμμετοχές και 2000 παρευρισκόμενους. Έχουν διάρκεια 3 ημερών και κάθε χρόνο διοργανώνονται σε διαφορετική πόλη. Φέτος, θα τα φιλοξενήσει το Λονδίνο, 28 έως 30 Νοεμβρίου.

Ο διαγωνισμός Eurobest Young Creatives Competition διαφέρει σε σχέση με παρόμοιους διαγωνισμούς, καθώς οι ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους 30 ώρες από τη στιγμή που θα τους δοθεί το Brief, προκειμένου να δημιουργήσουν μια integrated καμπάνια που θα απαντάει στα ζητούμενα του πελάτη και θα κάνει χρήση τουλάχιστον τριών διαφορετικών Μέσων.

Οι ομάδες θα παρουσιάσουν την πρόταση τους στην κριτική επιτροπή και οι νικητές του πρώτου βραβείου θα το παραλάβουν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Eurobest στις 30 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος, Creative Director της MullenLowe Athens.