Βραβεύθηκαν οι OgilvyOne και The Newtons Laboratory
Τα New York Festivals International Advertising Awards ανακοίνωσαν τους νικητές των βραβείων για το 2017, στο πλαίσιο της τελετής New York Show, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Δύο agencies από την Ελλάδα, η OgilvyOne Worldwide Athens και η The Newtons Laboratory συμπεριλαμβάνονται στους φετινούς νικητές. Συγκεκριμένα, η OgilvyOne Worldwide Athens κέρδισε δύο Finalist Awards για τη Lacta, με τα έργα της «Από την αρχή» και «Love is in the air». Οι διακρίσεις αφορούν στις κατηγορίες Branded Entertainment και Outdoor / Out of Home Marketing, στα Snacks & Sweets.

Η The Newtons Laboratory τιμήθηκε επίσης με Finalist Award, για το έργο της «Angry» για το Κέντρο Ζωής, στην κατηγορία Activation & Engagement στα Social Media. Η ετήσια διοργάνωση των New York Festivals World’s Best Advertising Awards αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο event για την κοινότητα των διαφημιστών. Το Best of Show Award απέσπασε φέτος η Clemenger BBDO Melbourne, Brand of The Year αναδείχθηκε η Lockheed Martin και Network of the Year η BBDO.