Η εταιρεία Ελινόιλ, σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, στηρίζει τον Δήμο Αθηναίων και για χρονικό διάστημα 30 ημερών, καλύπτει τις ανάγκες του σε πετρέλαιο κίνησης για ενέργειες που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η εταιρεία Ελινόιλ, σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, στηρίζει τον Δήμο Αθηναίων και για χρονικό διάστημα 30 ημερών, καλύπτει τις ανάγκες του σε πετρέλαιο κίνησης για ενέργειες που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η Ελινόιλ προσφέρει 25.500 λίτρα πετρελαίου για τον εφοδιασμό των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, ενισχύοντας έτσι το έργο της απολύμανσης των δημόσιων χώρων σε μια χρονική περίοδο που η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελινόιλ, Γιάννης Αληγιζάκης, ανέφερε σχετικά: «Βιώνουμε μια αβέβαιη και συνάμα πρωτοφανή συνθήκη, που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα, στην οποία είναι σαφές ότι πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σε τόσο δύσκολες στιγμές οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στον κρατικό μηχανισμό, ενισχύοντας ουσιαστικά το έργο του. Είναι άλλωστε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την κοινωνία και τη χώρα».