Έκθεση Βιωσιμότητας δημοσίευσε η Xiaomi, για το έτος 2020, όπου παρουσιάζονται η προσέγγιση και οι πρακτικές της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη, τόσο στην κινεζική, όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

Στο πλαίσιό της, περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρική κοινωνική ευθύνη, η βιωσιμότητα των αλυσίδων εφοδιασμού κ.ά.

Επίσης, παρέχονται πληροφορίες, μεταξύ άλλων, σχετικά με τη δέσμευση της εταιρείας για την προσβασιμότητα, την προστασία των χρηστών και των δεδομένων. «Από το 2010, που ιδρύσαμε την εταιρεία, η Xiaomi παραμένει δεσμευμένη για τη βελτίωση του κόσμου, στον οποίο ζούμε. Το 2020 γίναμε μέλος του United Nations Global Compact και υιοθετήσαμε τις 10 αρχές του αναφορικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε για το πώς η βιωσιμότητα εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας της Xiaomi, από το πώς αντιμετωπίζουμε τους εργαζομένους μας και τους προμηθευτές μας, μέχρι τις σχέσεις μας με τις τοπικές κοινότητες και τη συμβολή μας στις παγκόσμιες προκλήσεις», σημείωσε ο Lei Jun, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi.