Σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Στo πλαίσιo της 83ης ΔΕΘ φιλοξενήθηκε στη Helexpo στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» η τρίτη εκδήλωση «SMB – Boost Your Business» στην Ελλάδα, με κεντρικό θέμα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή.

Περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες – εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων – ενημερώθηκαν σχετικά με τις μεθόδους που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την ενίσχυση των επιδόσεών τους και την είσοδό τους σε νέες, διεθνείς αγορές. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Facebook, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

«Χάρη στο Facebook, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να βρουν πελάτες στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, άνθρωποι από τη Γερμανία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Βουλγαρία συνδέονται στο Facebook τουλάχιστον με 1 εταιρεία από την Ελλάδα», ανέφερε η Laura Bononcini, Facebook Public Policy Director για την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Μάλτα.