Στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων του Προγράμματος Υποτροφιών Cosmote, είκοσι υπότροφοι απέκτησαν εργασιακή εμπειρία, μέσα από την έμμισθη πρακτική τους άσκηση στον όμιλο ΟΤΕ.

Οι εν ενεργεία φοιτητές, είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στις νέες τεχνολογίες, απασχολούμενοι σε διάφορους τομείς του ομίλου, όπως το IT Innovation Center, το Network Management Center, το IT Security, το ICT κ.ά.

Σε ειδική εκδήλωση καλωσορίσματος στην εταιρεία, οι υπότροφοι συζήτησαν και μοιράστηκαν τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, ενώ η Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου, Έλενα Παπαδοπούλου, τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη μετέπειτα καριέρα τους.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης το σύνολο των υποτρόφων Cosmote δήλωσε πάρα πολύ έως πολύ ευχαριστημένο με το περιβάλλον εργασίας, ενώ και ο βαθμός ικανοποίησης τους για τη συνολική τους εμπειρία ξεπέρασε το 93%. Επίσης, πάνω από το 90% θα σύστηνε τον όμιλο ΟΤΕ για πρακτική άσκηση.