Με την εκδήλωση «ΜήναςΜας. EventΜας.» γιόρτασε το Ratpack.gr τα 6 χρόνια του στον «αέρα». Το ανδρικό site του ομίλου DPG Digital Media υποδέχθηκε τους καλεσμένους του, μεταξύ των οποίων και στελέχη από τη διαφημιστική αγορά, στον Πολυχώρο Atraktos, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση ήταν μια «γιορτή για τον άνδρα», όπως επισημάνθηκε, με την οποία έκλεισε ένας μήνας γεμάτος έξτρα περιεχόμενο και ένα μεγάλο αφιέρωμα με τον τίτλο «ΜήναςMan. ΜήναςΜας.». Τα γενέθλια του Ratpack, το κίνημα Movember για την υγεία του άνδρα, η Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα και το Μουντιάλ ήταν οι θεματικές του ειδικού αυτού αφιερώματος και οι αφορμές για το EventΜας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια live εμπειρία στους 4 ιδιαίτερους θεματικούς χώρους: στον χώρο της τεχνολογίας της Vivo (μεγάλου χορηγού της βραδιάς και χορηγού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022), στο grooming experience από τους Rooster’s Barbershop και με προϊόντα ανδρικής περιποίησης της L’Oréal, στο remote bar του Jameson Black Barrel, και στην ανοιχτή μεξικανική κουζίνα του Ancho. Τα γλυκά της βραδιάς, όπως και η τούρτα γενεθλίων, ήταν δημιουργίες από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης.