Την είσοδό της στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η online υπηρεσία δημοσίων σχέσεων B2Press με έδρα την Ολλανδία. Η B2Press προέκυψε από τον μετασχηματισμό των παραδοσιακών γραφείων δημοσίων σχέσεων και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες και όσους ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την υπηρεσία, να επικοινωνήσουν με το κοινό-στόχο μέσω διαδικτυακών ή έντυπων Μέσων.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία B2Press προσφέρει τη δυνατότητα συγγραφής και αποστολής δελτίων Τύπου, από έμπειρους συνεργάτες, με τη λύση pay-as-you-go, δηλαδή ο πελάτης πληρώνει μόνο όταν κάνει χρήση της υπηρεσίας. Συνδυάζοντας σύνταξη δελτίων Τύπου, διανομή, παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης και υποβολή εκθέσεων, η B2Press μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες.

O Ediz Tokabas, Διευθύνων Σύμβουλος της B2Press, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε την υπηρεσία διανομής δελτίων Τύπου στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες να επωφεληθούν από άμεση, και γρήγορη εξυπηρέτηση, καθώς και τις προνομιακές τιμές. Επιπλέον η B2Press προσφέρει υπηρεσίες, όπως δημιουργίας περιεχομένου, καθώς επίσης media monitoring και ανάλυσης ανταγωνισμού».