Με την τέλεση του Αγιασμού και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιου πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου Campus του Mediterranean College στην Γλυφάδα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Γλυφάδας Γεώργιου Αγγελόπουλου, του Ιδρυτή και Επιτίμου Προέδρου του Mediterranean College, καθηγητή και συγγραφέα, Σοφοκλή Ξυνή και μελών της Γενικής, Διοικητικής και Ακαδημαϊκής Διεύθυνσης του Κολλεγίου. «Οι νέοι της Γλυφάδας και των όμορων δήμων θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα ιστορικό Κολλέγιο, το Mediterranean College, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 44 χρόνια και είχε ισχυρή παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Βασικό όραμα του Mediterranean College είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών στους φοιτητές του, αλλά και η διαρκής προσπάθεια εξωστρέφειάς του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σοφοκλής Ξυνής. Εκτός από σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια, υπαίθριους αύλειους χώρους, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν Κέντρο Πληροφοριών & Υποδοχής Αιτήσεων, Αίθουσα Διαλέξεων και Εκδηλώσεων και Βιβλιοθήκη-Αναγνωστήριο.