«Φτωχότερη» είναι από χθες βράδυ η ελληνική διαφημιστική αγορά, μετά την απώλεια του Νίκου Λεούση. Με βαθιά θλίψη, η Ι.Ν. Λεούσης αποχαιρετά σε ανακοίνωσή της τον Πρόεδρό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω «ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και μια σπουδαία παρακαταθήκη». Ο Νίκος Λεούσης ασχολήθηκε με το θέμα της επικοινωνίας για περίπου 60 χρόνια.

Στη διάρκειά τους δημιούργησε 20 περίπου εταιρείες, μεταξύ των οποίων την AGB Hellas και την Carat Hellas, εκλέχθηκε τρεις φορές Πρόεδρος της ΕΔΕΕ και επανειλημμένα Γενικός Γραμματέας της, και υπηρέτησε επί 4 χρόνια ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ και 39 χρόνια στο ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Επί δεκαετίες διηύθυνε την εμβληματική εταιρεία Ι.Ν. Λεούσης, την τρίτη παλαιότερη διαφημιστική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δέκατη πέμπτη παλαιότερη στον κόσμο. Εκτός από τα πολυάριθμα άρθρα του, έχει συγγράψει και τρία βιβλία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, την Τετάρτη, 07/09, στις 12:00 μ.μ.