Το efood ενώνει τις δυνάμεις του με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το καταναλωτικό κοινό.

Πώληση 2.500 προϊόντων s/m μέσω της πλατφόρμας online delivery.

Το efood ενώνει τις δυνάμεις του με την αλυσίδα super market Σκλαβενίτης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το καταναλωτικό κοινό. Ξεκινώντας πιλοτικά από το κατάστημα Σκλαβενίτης στον Κηφισό στην περιοχή του Περιστερίου, και με στόχο να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η συνεργασία αυτή προσφέρει στους χρήστες του efood τη δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα, ενώ η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας.

Το efood προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα επιλογής «Παραλαβή χωρίς επαφή», στοχεύοντας στην ασφάλεια τόσο του διανομέα, όσο και του καταναλωτή. Η άμεση ανακοίνωση της συνεργασίας επιβεβαιώνει την πρόθεση των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών και τη στήριξη των απαραίτητων μηχανισμών που θα βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους.