Στις 30 Ιουνίου η τελετή απονομής

Ο διαγωνισμός έχει στόχο να υποστηρίξει τους νέους έλληνες φοιτητές που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων, ενώ αναδεικνύει τη δυναμική, την καινοτόμο σκέψη και την ευρηματικότητα αποτελώντας φυτώριο ιδεών για τη βιομηχανία. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα διατροφής, τα οποία θα παρουσιάζουν στοιχεία οικολογικής καινοτομίας, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενός τελικού προϊόντος, που δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και το οποίο θα τεθεί σε γευστική δοκιμή. Η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Οι νικητές του Εθνικού Διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε δεύτερη φάση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης SIAL στo Παρίσι, στις 16-20 Οκτωβρίου.