Με βασικό μήνυμα το «Κωτσόβολος. Πάντα δίπλα σας» η πρώτη καμπάνια εστιάζει στην ανατροπή σύγχρονων μύθων που περιβάλλουν τον έλληνα και την κοινωνική και οικονομική του υπόσταση, αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα δεν ισχύουν πάντα με τον τρόπο που τα αποτυπώνουν τα διεθνή, κυρίως, Μέσα. Η 2η διαφημιστική εκστρατεία, που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου, έχει πρωταγωνιστή τον γνώριμο πωλητή του Κωτσόβολου, που ως φύλακας-άγγελος ή σοφός σύμβουλος εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει λύσεις στα προβλήματα του έλληνα καταναλωτή.

Η πρακτική και χιουμοριστική συμβουλή του είναι εκείνη που βοηθά στην αισιόδοξη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αδιέξοδων που οι περισσότεροι έλληνες μπορεί να βρίσκουν μπροστά τους αυτή τη δύσκολη εποχή. Ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Πιστοί στη δέσμευση μας για σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, μιλάμε με ειλικρίνεια στην επικοινωνία και χάρη στη δημιουργική προσέγγιση των συνεργατών μας στη Lowe Athens, αυτό αποτυπώνεται με έναν τρόπο μοναδικό».

ΣΕΒ – Βρυξέλες
Συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Herman van Rompuy, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso και τον Επίτροπο για τα οικονομικά θέματα Olli Rhen θα έχει αύριο ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης των θέσεων της κορυφαίας ευρωπαϊκής εργοδοτικής οργάνωσης BusinessEurope, ενόψει της Συνόδου Κορυφής 28-29 Ιουνίου 2012. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ θα τονίσει πως έχει έρθει η ώρα να αρθεί κάθε αβεβαιότητα στις σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε.

Amgen Hellas-νεο site
Στη δημιουργία ελληνικού δικτυακού τόπου προχώρησε η Amgen Ελλάς, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη δραστηριότητα της στον τομέα της βιοτεχνολογίας και για τις επιστημονικές εξελίξεις και επιχειρηματικές συμφωνίες της. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amgen.gr υπάρχει πλέον μια πλήρης και άρτια ενημερωμένη βάση δεδομένων που απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας, στους εκπροσώπους Τύπου και στο ευρύ κοινό.  «Για πρώτη φορά βρίσκονται στο διαδίκτυο συγκεντρωμένες πληροφορίες για την Amgen Ελλάς, την ιστορία, τις αξίες και τη δραστηριότητά της. Ο νέος δικτυακός μας τόπος είναι φιλικός για τον χρήστη ώστε να τον κατευθύνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του» ανέφερε η Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της εταιρείας, Βασίλεια Παπαγιαννοπούλου.