Για το Pinewood American International School και το A-pharmacy.gr
Η Generation Y σχεδίασε και υλοποίησε δύο νέα projects, το νέο site του Pinewood American International School και το online φαρμακείο A-pharmacy.gr.

Το νέο site του Pinewood American International School συμβολίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του brand, με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία των δράσεων και των USPs του, σε όλα τα target groups. Ιδιαίτερη σημασία έχει η δημιουργία widget calendar εκδηλώσεων και ειδικού section για τους απόφοιτους, με πλατφόρμα ενημέρωσης για οργάνωση δραστηριοτήτων όπως reunions κλπ. Το site διαθέτει επίσης online φόρμα εγγραφής.

Η Generation Y δημιούργησε επίσης το νέο φαρμακείο A-pharmacy.gr. Μέσω της πλατφόρμας Generation NEXT της Generation Y πάνω στην οποία στήθηκε το φαρμακείο, ο χρήστης έχει δυνατότητα επιλογής προϊόντος με βάση το brand, τα χαρακτηριστικά ή τη χρησιμότητά του. Μέσω της πλατφόρμας διατίθεται επίσης loyalty system, ενώ στις καινοτομίες συγκαταλέγεται και το blog που παρέχει εξειδικευμένα κείμενα και επιστημονικές απόψεις για θέματα υγείας.