Προστίθενται τα 13 sites της Adweb και το dikaiologitika.gr της Opinionpress
Στο δυναμικό της ΕΝΕΔ και στην ενιαία Μέτρηση και Πιστοποίηση της ελληνικής αγοράς προστέθηκαν, μέσω του δικτύου της Adweb, τα sites Boro.gr, Marymary.gr,Andro.gr, Games.gr, Neolaia.gr, Sintagespareas.gr, Caruso.gr, Klik.gr, Propaganda.gr, E-Daily.gr, Arionradio.gr, Athensparty.gr, E-Radio.gr.

Η Adweb, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της διαφήμισης και στην αγορά της ψηφιακής επικοινωνίας, εκπροσωπεί μεγάλο φάσμα από digital brands στο δίκτυό της, τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας. Στο δυναμικό της ΕΝΕΔ και στην ενιαία Μέτρηση και Πιστοποίηση της ελληνικής αγοράς εντάχθηκε επίσης το ειδησεογραφικό site dikaiologitika.gr, ιδιοκτησίας του ομίλου ειδησεογραφικών ιστοσελίδων Οpinionpress.

Με πλήρη κάλυψη της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας  και τον πιο πλήρη οδηγό διαδικασιών, δικαιολογητικών και αιτήσεων για όλες τις συναλλαγές του πολίτη με τις δημόσιες υπηρεσίες, η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σημείο ενημέρωσης για τον Έλληνα χρήστη.