Για την περιοχή ΕΜΕΑ, στις κατηγορίες Display Innovation & Video Innovation
Η Ελλάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στο επίκεντρο των βραβείων Google Premier Partner Awards με την εταιρεία Relevance Digital Agency να διακρίνεται μεταξύ των συμμετοχών από τις χώρες της περιοχής ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) στις κατηγορίες του Display Innovation & Video Innovation, για λογαριασμό των εταιρειών Agnotis και NAK Shoes αντίστοιχα.

Η Relevance ήταν υποψήφια σε 5 από τις 6 συνολικά κατηγορίες κερδίζοντας στις δύο εξ αυτών, ενώ είναι το μόνο agency που έχει κατακτήσει δύο συνολικά βραβεία σε μία χρονιά στην ιστορία του θεσμού. Τα Premier Partner Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Google με συμμετοχές των digital agencies που κατέχουν τον τίτλο του Google Premier Partner και με στόχο την επιβράβευση των αποτελεσματικότερων και ποιοτικών καμπανιών στο digital marketing.

Ο Θανάσης Σοφιανός, ιδρυτής της Relevance Digital Agency, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επιβεβαιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε με πάθος να αναπτυσσόμαστε και να καινοτομούμε. Η εταιρεία μας αναγνωρίζεται από τη Google ως ο Leading Partner σε επίπεδο EMEA δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και συνεργασίες σε αγορές του εξωτερικού.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια». Για τον εορτασμό της διάκρισης, η Relevance πραγματοποίησε εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδας με τη συμμετοχή συνεργατών, πελατών και στελεχών της ομάδας. Το «παρών» έδωσε ο αξιότιμος Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κριστόφ Σαντεπί και γνωστοί επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.