Με 4 αεροσκάφη, 14 προορισμούς και 1,5 εκατ. θέσεις
Το πρόγραμμά της για τη δυναμική ανάπτυξη της παρουσίας της στην Κύπρο και την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των αναγκών του επιβατικού κοινού παρουσίασε η Aegean.

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το θερινό πρόγραμμα (30/03/2015), από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη  Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14. Μεταξύ άλλων, ενισχύεται σημαντικά η συχνότητα σύνδεσης Ελλάδας και Κύπρου προς τους προορισμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και εγκαινιάζεται η σύνδεση Αθήνας και Πάφου.

Συνολικά θα πραγματοποιούνται καθημερινά 8 έως 9 πτήσεις σύνδεσης με προορισμούς της Ελλάδας. Έμφαση δίνεται και στην απευθείας σύνδεση της Κύπρου με τη Δυτική Ευρώπη, αφού εντάσσονται 5 σημαντικοί προορισμοί, ενώ προβλέπεται σύντομα και σύνδεση με το Ισραήλ, το Κίεβο και τη Βηρυτό. Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της Aegean ενισχύεται από το συνολικότερο δίκτυο της εταιρείας για το 2015, με 134 προορισμούς σε 43 χώρες και 15.000.000 διαθέσιμες θέσεις, 2 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014.