Ο όμιλος Σαράντη, μέσα από τη Sanitas, ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν εν μέσω της πανδημίας, και σε αναγνώριση της καθημερινής μάχης των επαγγελματιών υγείας και των νοσοκομείων, προχωρά σε δωρεές και κοινωνικές δράσεις προσφοράς.

Στηρίζοντας επαγγελματίες υγείας, νοσοκομεία και το «Μπορούμε».

Ο όμιλος Σαράντη, μέσα από τη Sanitas, ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν εν μέσω της πανδημίας, και σε αναγνώριση της καθημερινής μάχης των επαγγελματιών υγείας και των νοσοκομείων, προχωρά σε δωρεές και κοινωνικές δράσεις προσφοράς. Ενισχύει το έργο των Νοσοκομείων «Η Σωτηρία», «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν», που αποτελούν νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό στην περιοχή της Αθήνας, δωρίζοντας ειδικές σακούλες απορριμμάτων Sanitas για την κάλυψη των έκτακτων και αυξημένων αναγκών της περιόδου.

Επιπλέον, σε ένδειξη στήριξης των επαγγελματιών υγείας, προσέφερε σε γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς πασχαλινά τσουρέκια και λαμπάδες. Παράλληλα, η Sanitas συνεχίζει την έμπρακτη στήριξη της ΜΚΟ «Μπορούμε», προσφέροντας φέτος το Πάσχα, 100.000 μερίδες φαγητού για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και 6.000 προϊόντα συσκευασίας τροφίμων σε φορείς που συνεργάζονται με το «Μπορούμε».