Μέσα από τη νέα δράση «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας», η Fix Hellas καλεί το καταναλωτικό κοινό «να κάνει τη διαφορά στη ζωή του». Έτσι, στηρίζοντας τη ΜΚΟ We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood, θέτει νέους, «πράσινους» στόχους και καλεί το κοινό να γίνει μέρος αυτής της αποστολής, μπαίνοντας παράλληλα σε κλήρωση για δώρα.

Στόχος της δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τη βοήθεια της We4All, είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας. Παράλληλα, η Fιχ Hellas στηρίζει τον σκοπό του πανελλαδικού κινήματος Save Your Hood, και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Οι καταναλωτές μπορούν να «κάνουν το καλό με τον κωδικό»: Για να γίνουν μέρος της αποστολής για πιο «πράσινες» και καθαρές γειτονιές, θα πρέπει να βρουν έναν μοναδικό κωδικό σε κάθε Fix Hellas, να μπουν στο site geitoniesfix.gr/troulokal/, να προσθέσουν τα στοιχεία και τον σχετικό κωδικό και να λάβουν μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 νικητές.