Η FrieslandCampina Hellas – Νουνού, και αυτήν την εορταστική περίοδο, προχώρησε σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με ογδόντα Δήμους και φορείς συνεισέφερε στις ανάγκες για γαλακτοκομικά προϊόντα μικρών και μεγάλων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη τη χώρα.

Προσέφερε πάνω από 150.000 μερίδες γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας (γάλα, τυρί και γιαούρτι), μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίδα και Αγάπη», που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του «Κύκλου Φροντίδας». Συγκεκριμένα, διέθεσε 32.000 ποτήρια γάλα Νουνού, 51.842 μερίδες Νουνού Gouda Bars και 72.000 μερίδες γιαούρτι Νουνού Στραγγιστό.

«Η FrieslandCampina Hellas – Νουνού με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και με συνέπεια στη στρατηγική της “Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη” είναι προσηλωμένη στο να προσφέρει θρεπτική διατροφή σε όλους. Μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες διευρύνει το κοινωνικό της αποτύπωμα, ανανεώνοντας τη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά και τη νέα χρονιά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.