Στήριξε παιδιά προσφύγων στην Ελλάδα
Η Etihad Aviation Group (EAG) δώρισε σχολικά και οικιακά είδη σε περισσότερα από χίλια παιδιά Σύρων προσφύγων στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας.

Αντιπροσωπεία της εταιρείας επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα τη δομή φιλοξενίας για να παραδώσει τη δωρεά στην οργάνωση Emirates Red Crescent. Της αντιπροσωπείας ηγήθηκαν ανώτεροι διπλωμάτες της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εθελοντές από την ομάδα της Etihad από το Αμπού Ντάμπι και την Αθήνα, αλλά και την οργάνωση Emirates Red Crescent. Η δράση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού των Ηνωμένων Εθνών και ενίσχυσε την εκπαιδευτική πρωτοβουλία της εταιρείας για να προσφέρει βοήθεια σε λιγότερο προνομιούχους μαθητές για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Ο Khaled Al Mehairbi, Senior Vice President και General Manager της Etihad Airport Services Ground – Abu Dhabi Hub, και Πρόεδρος του Etihad Sports and Social Committee, δήλωσε: «Τα παιδιά αυτά έχουν περάσει πολύ μεγάλες δυσκολίες και ελπίζουμε ότι η δωρεά αυτή θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά τους». Η δωρεά υλοποιήθηκε με πόρους που συγκεντρώθηκαν από σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων στο Αμπού Ντάμπι.