Περισσότερους από 21 τόνους τροφίμων για την ενίσχυση Φορέων Κοινωνικής Μέριμνας της Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Θριασίου και της Κοζάνης, έχει ήδη προσφέρει – μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 – η Helleniq Energy. Αυτό το Πάσχα, ο όμιλος εστίασε σε 3 συγκεκριμένες Δομές Στήριξης, στις οποίες και θα προσφέρει 7 τόνους τροφίμων.

Πρόκειται για το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά», τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κοζάνης, όπου προσφέρθηκαν τρόφιμα σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Wise Greece».

Παράλληλα, σε συνεννόηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως & Νεαπόλεως, Βαρνάβα, εθελοντές εργαζόμενοι του ομίλου συμμετείχαν στην προετοιμασία και στην παρασκευή των γευμάτων του τοπικού συσσιτίου.

«Εδώ και 60 χρόνια, ο όμιλος μας στηρίζει έμπρακτα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται», επισήμανε ο Πρόεδρος ΔΣ της Helleniq Energy, Γιάννης Παπαθανασίου.