Σε συνεργασία με την Affidea.

Η Eurolife FFH δημιούργησε τη νέα δωρεάν υπηρεσία Τηλεδιάσκεψης Covid-19, σε συνεργασία με την Affidea. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που διαθέτουν στην εταιρεία ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τους εργαζομένους τους.

Σκοπός της συγκεκριμένης δυνατότητας είναι να προσφέρει χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες στα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, για την ασφαλέστερη και πιο ολοκληρωμένη διαχείριση ζητημάτων που ενδέχεται να απασχολούν κάθε εργαζόμενο, καθώς και προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας για την εύρυθμη και ομαλή επιστροφή τους στο γραφείο.

Την υπηρεσία διαχειρίζεται ομάδα ειδικών επιστημόνων και διοικητικού προσωπικού της Affidea, οι οποίοι αναλαμβάνουν να δώσουν σχετικές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται μεταξύ του εκάστοτε εκπροσώπου του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, ενός εξειδικευμένου ιατρού (πνευμονολόγου ή/και παθολόγου) και ενός εκπροσώπου της Affidea, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της. «Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της και σε αυτή τη φάση σταδιακής επανεκκίνησης της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.